Black screen

el_flesh
Warrior
Warrior
 
Posts: 165
Joined: 20th Mar 2011
Location: On the bridge of my BH-2.

Black screen

Postby el_flesh » Fri Feb 28, 2020 2:51 am

Getting it sometimes on startup (downgraded to Windoze 10).
Could it be from an Xbox controller plugged into the other port?

EDIT:
NEVERMIND; it turned out to be needing an eject and reclose of DVD drive. hooooo boy.

John
Chancellor
Chancellor
 
Posts: 2565
Joined: 14th Nov 2000
Location: United Kingdom

Re: Black screen

Postby John » Sun Mar 01, 2020 12:32 pm

That's a new one, is it something you can replicate consistently? Can you check the CRC32 of your ka.exe?

el_flesh
Warrior
Warrior
 
Posts: 165
Joined: 20th Mar 2011
Location: On the bridge of my BH-2.

Re: Black screen

Postby el_flesh » Mon Mar 02, 2020 1:56 am

No idea how to find it; I didn't get any kind of error msg at all...

John
Chancellor
Chancellor
 
Posts: 2565
Joined: 14th Nov 2000
Location: United Kingdom

Re: Black screen

Postby John » Mon Mar 02, 2020 4:59 pm

el_flesh wrote:No idea how to find it; I didn't get any kind of error msg at all...


I use hashtab - http://implbits.com/products/hashtab/

Do you have the KA internal log activated? Maybe something is in there.

el_flesh
Warrior
Warrior
 
Posts: 165
Joined: 20th Mar 2011
Location: On the bridge of my BH-2.

Re: Black screen

Postby el_flesh » Sun Mar 08, 2020 2:17 am

Nope. Not worried if the fix was easy for me - open and close my DVD drive!


Return to Technical Support