Blackscreen

abc123
Warrior Recruit
Warrior Recruit
 
Posts: 12
Joined: 28th Nov 2018

Blackscreen

Postby abc123 » Thu Nov 29, 2018 7:42 pm

Hi guys i instaaled newest patch and if i start game i hear the intromovie getting started but my monity stay black and dotn sitched into the game also if i skip video screen stays black and still make noise (happens always if he try to change resolution). if i use taskmanger to comeback to desktop and switch back into the game i see the mainscreen but he is wrong scaled and i cant do nothing. Can u help me?

abc123
Warrior Recruit
Warrior Recruit
 
Posts: 12
Joined: 28th Nov 2018

Re: Blackscreen

Postby abc123 » Thu Nov 29, 2018 9:06 pm

Problem solved. Some troubles with the installation...
but another prob:

1: some explosions seems very pixeld (bigger explosion dmg at ships)
2: if enemies ships are to close the performnce become to be worse
3: distant object looks like washed out not sharp enough

how can i fix this problems? which greaphic settings are recommended?
my system is a win 10 with 8700k and 1070gtx +16gig ram

LeDaniel
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 497
Joined: 1st Oct 2005
Location: Czech Republic, Ostrava

Re: Blackscreen

Postby LeDaniel » Fri Nov 30, 2018 11:31 am

I have similIar PC set like you
I use resolution :1920 x 1080,
and set everythink graphic setting to MAX (set it in the game).
On vga drivers i use max AF and max AA setting.
I make saom screenshot, but i dont know how i put it here.
Do you have Skype, messenger, email ? I will send you it.

abc123
Warrior Recruit
Warrior Recruit
 
Posts: 12
Joined: 28th Nov 2018

Re: Blackscreen

Postby abc123 » Fri Nov 30, 2018 1:45 pm

Hi, u could load at at "picture" website and post the link. Now i have also another problem the game crasher in the 6 mission after i arrived the system where i should destroy the scanning outpost. are their any workarounds?

LeDaniel
Lieutenant
Lieutenant
 
Posts: 497
Joined: 1st Oct 2005
Location: Czech Republic, Ostrava

Re: Blackscreen

Postby LeDaniel » Sat Dec 01, 2018 8:54 am

abc123 wrote:Hi, u could load at at "picture" website and post the link. Now i have also another problem the game crasher in the 6 mission after i arrived the system where i should destroy the scanning outpost. are their any workarounds?


I will look at it. Give me a time.


Return to Technical Support

cron